Termékek Menü
   

Hidegtál rendelés

Családi összejövetelt, szülinapi bulit esetleg céges party-t szervez? A vendég sereget le kell nyűgözni! Főzésen gondolkodik? A paprikás csirke igazán finom, de ha valami kiemelkedőt szeretne akkor rendeljen hidegtálat!

Bevásárlás?

Főzés?

Tálalás?

Mosogatás?

Mi levesszük a gondot a válláról. Hidegtál rendelés esetén mindössze egy telefon hívást, vagy néhány kattintást kell tennie. A Royal Hidegkonyha asztalára varázsolja gusztusos tálcákon a rendelt hidegtálakat, szendvicseket.

Egy rendezvény lebonyolítása rendkívül nehéz feladat. A konyha részét bízza ránk és garantáltan nem fog csalódni! Ne vesződjön a bevásárlással, főzés és mosogatás nehézségeivel. Élvezze a bulit amit szervez és ne a konyhában töltse az időt!

A megoldás HIDEGTÁL RENDELÉS! Exkluzív hidegtálaink között megtalálhatja mindenki a neki tetszőt, ha még sem, hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat és megoldást találunk igényire. Ügyfélszolgálatunk: 0670/5255433 .

A hidegtál rendelés mindenki számára elérhető. Legyen szó néhány személyes tálról vagy több száz fő ellátásáról, családi vagy céges rendezvényről. Nekünk csak az számít, hogy ÖN elégedett legyen és kellemes pillanatokat szerezzünk az ízletes és pazar fogások elfogyasztásakor. Hidegtál és szendvics rendelését az év bármely napján leadhatja online vagy telefonon 08:00-20:00-ig !

Hidegtál rendelését Budapest és agglomerációjában rendkívül kedvező áron házhoz szállítjuk. Nincsnek rejtett költségek! Budapesten akár INGYEN, városon kívül 2500 Ft a kiszállítás. Nem kell előre fizetni, ha nem tetszik a hidegtál nem fizet. Termékeinkre garanciát vállalunk minden esetben.

Rendeljen hidegtálat még ma, folyamatos akciók, ajándékok várhatnak Önre. Royal Hidegkonyha a konyhák királya, a királyok konyhája.