Termékek Menü
   

Bemutatkozás

Üdvözöljük a Royal Hidegkonyhán!

Vállalkozásunk kizárólag magyar tulajdonban lévő, budapesti székhelyű családi vállalkozás. Konyhánk kizárólag kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával, hozzáadott tartósítószer és adalékanyagoktól mentes, kézzel készült hidegtálak, szendvicsek, saláták, hidegtál csokrok/kosarak, hidegtáltorták és szendvicstorták, illetve igény szerint egyéb hidegkonyhai termékek készítését és házhoz szállítását vállalja. Receptúráinkra a tradicionális magyaros konyha és a modern, fiatalos skandináv ízek különleges ötvözete jellemző.

Családunk több generációra visszanyúló hidegkonyhai szakács dinasztia. Vezető chef-ünk, aki egyben a cégtulajdonos is, végigjárva a ranglétrát a hazai prémium kategóriás hidegkonyhákon, közel egy évtizedre Skandináviába szegődött egy kézműves hidegkonyhai manufaktúrába. Itt ismerkedett meg a hidegtálak és hidegkonyhai termékek szélesebb körű felhasználhatóságával. Svédországban régi divat az ízletes sonkák, sajtok és egyéb finom pácolt húsok virágcsokor szerű összeállítása, megkomponálása. Ilyen gyönyörű és finom csokrokkal lepik meg a svéd férfiak szívük választottját kisebb alkalmakra, szerelmük kifejezésére és virágoztatják fel a szürke hétköznapok estéit. A ravasz szőke hercegek aztán örömmel segítenek  elfogyasztani kedvesükkel az ínycsiklandó csokrokat, kosarakat...ezt egy klasszikus rózsacsokor esetén nem tehetnék meg.


Az egész skandináv félsziget rajong, az ezidáig szép hazánkban ismeretlen hidegtáltortákért és szendvicstortákért. A hidegtáltorták minőségi kenyér, ízletes pácolt, sült vagy épp párolt húsok és különleges hús vagy zöldségkrémek tökéletes kombinációjaként szemet gyönyörködtető tortaként áll össze. Jeles alkalmakra dobostorta helyett vagy ép mellett rendkívül közkedvelt a húsevő férfiak körében. Ezért pazar ajándék férfiaknak.


Hazánkban is közkedvelt hidegtálak gazdag kínálata jellemző kontinensünk északi felében is, de mintegy műalkotásként kínálják a hagyományos paradicsom és uborka díszítésen túl zöldség és gyümölcs szobrászat remekeivel. A hidegtálak minden esemény  fénypontjai, alkalomhoz illő gazdag hidegtál díszítéssel mely lehet egy hattyú almából kifaragva, vagy egy bohém kosár sárgadinnyéből, netán szülinapra számok és gyertya zöldségből készítve és tálanként közel egy kg gyönyörűen vágott, faragott és nem utolsó sorban ízletes zöldség és gyümölcs dísz. Bármely hidegkonyhai termékünk így csodás születésnapi ajándék lehet.

Hazatérve jött az ötlet, hogy nagymamánk 100 éves receptjeit ötvözzük a modern skandináv konyha remekjeivel és készítjük el hazai, kézműves hidegtáljainkat, szendvicseinket, hidegtálkosarakat és hidegtál/szendvicstortáinkat Önöknek!
32 féle hidegtálunk és közel 60 féle szendvicseink között mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb választást. Egyszerűbb töltött és casinó tojásoktól, sonkatekercsektől kezdve a galantinokon, pástétomokon keresztül a sült, töltött, szelet húsokig minden megtalálható kínálatunkban. 40 féle salátánk, krémeink között válogathat. Tucatnyi hidegtál csokrunk és kosarunk közül mindenki megtalálja a kedveséhez illőt. Hidegtál és szendvics tortánk közül a hét mindennapján mást próbálhat ki,  lepheti meg családtagját, barátját születésnapra, névnapra vagy csak vacsorára.
Termékeink mind egyedileg, alkalomhoz illően és frissen készülnek kifejezetten az Ön igényihez szabva, gazdag és finom zöldség valamint gyümölcs díszítéssel alap ételszobrászati remekművekkel.

Alacsony, családbarát árakkal dolgozunk, melyet kimagasló szakértelemmel és sok-sok munkával tudunk alacsonyan tartani.
Konyhánk klimatizált, modern gépekkel, korszerű technikával felszerelt, de hidegtáljaink, szedvicseink, egyéb termékeink megkomponálása, összeállítása kizárólag magasan képzett szakácsaink, étel szobrászaink kézzel készítik el Önnek.

Termékeinket az Ön otthonába Futárszolgálatunk a megbeszélt időre szállítják ki. Szeretnénk Önt is leendő vendégeink között köszönteni, válogasson kedvére on-line áruházunkba. Kérdés esetén bátran hívja bizalommal segítőkész telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06705255433 számon.

Olcsón, családbarát áron Royal hidegtálat!
Royal hidegkonyha a királyok hidegkonyhája, a hidegkonyhák királya !