Termékek Menü
   
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

Garancia

 

Garancia

A Royal Hidegkonyha legfontosabb tulajdonságai a minőség és megbízhatóság. Nálunk Önt és rendelését 100%-os pénz visszafizetési garancia védi. Hidegtáljaiért, szendvicseiért és minden hidegkonyhai termékéért csak akkor kell fizetnie, ha azzal valóban elégedett! Ha megrendelt termékével bármilyen jogos probléma merül fel, ha nem a képeken feltüntetett minőséget és megadott mennyiséget kapja, rendelése INGYENES volt vagy jóváírjuk azt.  

Kérjük átvételkor ellenőrizze tételesen a termék(ek) mennyiségét és minőségét, az esetleges ajándék meglétét, a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben problémát fedez fel, kérjük észrevételeiről tájékoztassa a helyszínen futárunkat aki az esetleges hibáról fotót és jegyzőkönyvet készít, ennek hiányában nem áll módunkban a kifogásait teljes mértékben elfogadni.

 

Mi garantálja Önnek a minőséget?

- több évtizedes tapasztalat hazai és nemzetközi hidegkonyhai csúcs gasztronómiában                                                 

- prémium minőségű és mindig friss alapanyagok használata                                                                                           

- ipari gépek helyett kézműves hidegkonyhánk valódi ételszobrászok és szakácsmesterek kézügyességére építkezik

Ezen garanciával szeretnénk megelőlegezni a Royal hidegkonyhába vetett bizalmát és, hogy vásárlóinknak ne kelljen aggódniuk a minőség és megbízhatóság miatt. Mert a Royal hidegkonyha, a királyok hidegkonyhája és a hidegkonyhák királya!