Termékek Menü
   

Családi Tálak

Családi Tálak a közkedvelt fogásaival, házias ízvilágával, a klasszikus vasárnapi ebéd hangulatát idézi. A családi tálak is hidegtálak. A rajtuk található fogások kihűtve, majonézes saláta alapra felhelyezve és zöldségekkel, gyümölcsökkel, savanyúsággal díszítve készülnek el. 

Összetételüket illetően kerültük a túlbonyolított hidegkonyhai fogásokat. Jellemzően közkedvelt, házias, bőséges, igazi családi kedvencek. Ha nincs kedve sütni-főzni, de meglepné családját, vendégeit finom és szemet gyönyörködtető lakomával, akkor a Családi Tálak a legjobb választás!

A tálak 40*50 cm-es egyszer használatos dekoratív tálcán, hűtve kerülnek kiszállításra. A Családi Tálak is pont olyanok lesznek mint amit a képeken is lát, ezekről is Séfünk személyesen gondoskodik! Rendelését kiszállítást megelőzően legalább 48 órával adja le, hiszen minden tálat frissen, csak rendelésre készítünk el!

Áraink alanyi adómentes árak, Áfa tartalmuk nincs! A feltüntetett árak a fizetendő végösszegek és a csomagolást is tartalmazzák. Szállítási díjtáblázatunkat a Kiszállítás menüpont alatt találják. Rejtett költségek nincsenek.

Nézet:
Rendezés:

Anyu kedvence! Szárnyas finomságok ropogósra sülve. A szombati ebéd sztárja, Anyut meglepheted vele! 6 személyes családi tál. Részletes leírás a kép alatt!
 

Előrendelhető
17.990 Ft
A Nagyi tudja mi a finom! A legfinomabbat mindig a Nagyi készíti! Klasszikus csirkés finomságok. Töltött csirkecomb, ropogós sült comb, omlós csirkemell ahogy a Nagyi is készíti. 6 személyes családi tál. Részletes leírás a kép alatt!
Előrendelhető
16.990 Ft
Top termékek